EXPERIENTA FACE DIFERENTA! PROMPTITUDINE TOTALA!

Echipa noastra ofera cele mai profesionale servicii de transport, cele mai bune sfaturi si mai ales, o siguranta deplina.

0744.60.30.90

                                                                                                                                                                                                   *Apel taxabil normal ORANGE.RO

Suna la 0744 60 30 90 si venim mai repede decat te astepti! Si nu uita sa iti salvezi numerele in telefonul tau, pentru ca nu se stie niciodata cand vei avea din nou nevoie de ajutorul nostru. i oferim servicii de tractari auto pentru autovehicule noi, defecte sau avariate, indiferent ca este vorba de autoturisme, SUV-uri sau autoutilitare. De asemenea, starea vremii nu conteaza si nu reprezinta un impediment. Chiar daca ninge, ploua, este canicula sau se inregistreaza temperaturi foarte scazute, noi nu o sa te lasam in drum!

Tractari-auto0744603090.ro iti ofera solutia optima raportata la cel mai bun pret / calitate, atunci cand ai o problema cu masina ta si ai nevoie de ajutor. Compania noastra iti ofera non-stop servicii de tractari auto atat in Bucuresti si in provincie, chiar si in EUROPA, astfel ca poti conta oricand pe seriozitatea, promptitudinea si rapiditatea noastra.

 

Ca specialişti īn domeniu vă oferim o gamă completă de servicii de tractări auto, transport autoturisme pe platformă, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj şi remorcări diverse īn ţară şi īn străinătate (Europa).
In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului. Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

 

TRACTĂRI AUTOMOBILE:
Tractăm şi transportăm automobile noi, defecte sau avariate, īn 
Bucureşti şi īn īntreaga ţară.

 

Īn procesul de tractare sunt puse la dispoziţia clienţilor urmatoarele facilitati:
           • Tractarea 24 din 24 de ore / 7 zile din 7
           • Incărcarea şi descărcarea autovehiculului (şi a resturilor acestuia) īn condiţii de siguranţă
           • Asigurarea vehiculului transportat
           • Transportul persoanelor din maşină la destinaţia cerută (optional)
           • Mentinerea legaturii informationale privind stadiul transportului, prin contact telefonic, sofer-client 

Serviciile sunt prestate cu autovehicule īn stare perfectă de funcţionare, cu personal calificat şi amabil, accentul punāndu-se permanent pe calitatea serviciilor
.

 

Pentru tractări ocazionale, clientul ia legătura cu un operator Call Center specializat īn relaţii cu publicul.Operatorul, care dealtfel este si şoferul dumneavoastră, vă v-a solicita informaţii legate de persoana de contact, datele maşinii şi o prediagnosticare a incidentului. Īn altfel de cazuri, se va purcede doar la exemplificarea datelor privind destinatia si "cargoul".

 

Se va prezenta pe scurt clientului, cateva din regulile privind transportul respectiv...

 

Pentru a miscora timpul si traseul de parcurgere al operatorului de tractare catre vehiculul dumneavoastra, va rugam insistent să menţionaţi orice detaliu cāt mai īn amănunt legat de locaţia acestuia. 

Autoturismul sau vehiculul enuntat spre a fi tractat, va fi "ridicat" de către un sofer cu experienta in tractaricare va īntocmi un Proces Verbal de Predare-Primire şi va fi transportat la locul indicat de către client.
Operatorul de tractare va evalua distanta de transport si destinaţia indicată de client, urmand ca inca de la inceput sa-i comunice acestuia, pretul total al intregii operatiuni si concomitent, timpul de parcurgere.